Maud : Woorden schieten mij tekort jou te vertellen hoe intens gelukkig ik nu met mezelf ben. Na jaren gefocust te hebben op 'ik ben lelijk'. In december 2017 stapte ik bij jou het Atelier binnen, man man man wat een spanning. Maar sinds die mooie dag in December is mijn leven compleet veranderd. Complimenten zoals : "Maud wat ben je toch een mooi open mens geworden en wat straal je." Ik verwijs ze allemaal door naar jou!

 

Jij bent Goud waard lieve Kristel, door jou durf ik zoveel meer. Ik geniet van iedere dag en niks staat mij meer in de weg. En echt geloof mij maar, iedere dag als ik naar mijn foto's kijk krijg ik weer de power die ik nodig heb om te stralen. Zelfvertrouwen noemen ze dat. Ik ben jou zo onwijs dankbaar. 

 


Bianca : Ik sta niet zo graag op de voorgrond. Dat was best even spannend, je weet niet precies wat er van je verwacht word. Mijn haar en make-up werden gedaan en toen voelde ik de spanning al iets minder worden. Kristel deed alles voor qua poses. Kin naar voren heb ik het meeste gehoord tijdens de shoot, haha. Kristel legt ook precies uit waarom je zo het beste kunt staan of zitten. We hebben heerlijk gelachen, het was zo geweldig om te doen. Toen ik mijn foto's eerste foto zag, was ik zo blij verrast, Jeetje ben ík dit, WAUW! En dan ook nog al die reacties die ik op de foto's heb gekregen. Ik ben niet een type die graag op de voorgrond staat maar zo en dan mag ik ook weleens gezien worden. Dat geeft echt een goed gevoel. Het is veel meer dan alleen een fotoshoot, je gaat je er zoveel beter door voelen en dat straal ik nu ook uit!


Hanny : "Stom hé dat ik toch zenuwachtig was voor de shoot terwijl ik kristel al jaren ken. We hebben zelfs heel veel shoots samen gedaan. En nu draait de shoot om mij en voel ik de spanning. Gelukkig ebt dit gevoel snel weg en is het vooral super gezellig. We hebben allerlei verschillende foto’s gemaakt en diverse keren omgekleed. Aan het einde van de middag mocht ik terug komen om de foto’s te bekijken. En dat is wel zo apart…. je ziet een hele wand vol geweldige foto’s van jezelf. Nooit gedacht dat dit zo overweldigend zou zijn. Ik ben behoorlijk nuchter maar dit gevoel komt echt binnen. De ene foto is nog mooier dan de andere. Zo ontzettend blij dat ik deze shoot heb gedaan".Nikos : “Some photographers don’t like to be in front of the camera, but I do. So lucky to be photographed by Kristel van Herpt. A great photographer and a wonderful person. These photo’s are the most awesome portraits I’ve ever seen of my self”.