Oh het lijkt me zo gaaf om jou vast te mogen leggen voor altijd. Je bent op dit moment precies goed zoals je bent, dit is hét moment om het gewoon te doen. Door deze shoot ga je anders naar jezelf kijken, je wordt je bewust van je eigen schoonheid. Het is een verwen dagje uit waarin jij alle aandacht krijgt.

 

Wat is bij de shoot inbegrepen :

• een consultatie gesprek via de telefoon, videogesprek of persoonlijk. We zijn één en al oor voor al je wensen

• een geweldige ervaring die je nooit meer gaat vergeten en minimaal 1x in je leven moet hebben meegemaakt

• visagie & haarstyling voor 2 personen

• de fotoshoot waar je helemaal door heen coachen, alles doen we voor en je krijgt tips hoe je voortaan altijd goed op de foto kunt staan

• de onthulling van jouw allermooiste foto's

 

Wat neem je mee :

Vooral veel kleding! Als je een afspraak hebt gemaakt dan krijg je een styling guide, zodat het makkelijker word om je koffer in te pakken

 

Hoe kan ik een shoot boeken :

Bel, mail of app me om een shoot te boeken, we plannen dan de afspraak in. We shooten van maandag t/m vrijdag, we beginnen met de visagie en haarstyling en de ochtend om 9.00 uur en de shoot duurt 2,5 uur. Daarna kunnen jullie even gaan lunchen en in die tussentijd bewerken wij de foto's en worden ze afgedrukt op museum papier. Zodra het bedrag van de shoot betaald is, staat de afspraak definitief. Je ontvangt hiervoor een factuur.

 

Wat zijn de kosten :

De shoot is € 190 voor 2 personen, foto's zijn hier niet bij inbegrepen. De foto's gaan vanaf € 275 en hoger.  Vanaf 6 foto's krijg je een geweldige foliobox incl USB stick waar je je foto's voor altijd in kunt bewaren, deze foliobox begint bij € 1200 tot € 3000. Je bepaalt helemaal zelf welke foto's je mee naar huis neemt en hoeveel.  Wij maken de allermooiste foto's van jou die je het liefst allemaal mee naar huis wil nemen. De foto's die je hebt uitgekozen ontvang je afgedrukt én digitaal. Zodra je de foto's hebt meegenomen is het niet meer mogelijk ze om te ruilen.