Als klein meisje wil ik dolgraag ballerina worden. Twee jaar heb ik de dansacademie gevolgd, doodongelukkig was ik in die tijd. Ik voelde me niet goed genoeg, iedereen was slanker en perfecter dan ik. Ik begon steeds slechter voor mezelf te zorgen en besloot niets meer te eten. Door mijn anorexia moest ik stoppen met de dansacademie. Het heeft daarna nog een tijd geduurd voordat ik inzag dat het goed is zoals ik ben. 

 

En dat is ook de drijfveer die ik heb als ik mensen fotografeer. Ik wil ze zo graag laten zien dat het goed is zoals je bent. We focussen ons teveel op het negatieve ipv op het positieve en daardoor klopt het zelfbeeld niet met de werkelijkheid. 

 

Voor ondernemers is het helemaal belangrijk om zichtbaar te zijn en van het scherm af te knallen en daar wil ik je graag bij helpen. De meeste mensen hebben er een hekel aan om gefotografeerd te worden, ook dat wil ik doorbreken, het is meestal namelijk super leuk. Het gevoel dat je wel goed genoeg bent en dat je dat ook terug ziet in je foto's is waanzinnig. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en ga je dit uitstralen, je krijgt complimenten en mensen gaan reageren op je foto's. Het is zo mooi om te zien dat mensen transformeren.