Je hebt al de nodige klanten en eigenlijk mag je niet klagen maar je wil grootser. Wist je dan jouw klant vooral geïnteresseerd is in wie jij bent ? Laat jij jezelf genoeg zien ? De meeste ondernemers denken dat het vooral gaat om wat ze doen, dat is niet het geval. Het gaat de klant om jou, de dienst die ze bij jou afnemen kunnen ze ook bij een ander afnemen, maar ze komen naar jou voor jou. Laat dat dus ook vooral zien in je beelden. Jouw karakter terugzien in foto's is zo krachtig, daar trek je de aandacht mee.

 

Je gedachtes maken je af en toe gek, altijd die vervelende stemmen in je achterhoofd. Je houdt jezelf tegen door dingen te denken als 'ik ben niet mooi genoeg' 'ik blijf niet plakken' 'ik ben al te oud'. Die gedachtes komen en gaan, daar heb je niet zo veel invloed op. Je kunt ze wel ombuigen naar positieve gedachten. Alles wat je aandacht geeft, groeit.

 

Waarschijnlijk heb je je al vaker laten fotograferen maar steeds komt het beeld dat jij voor ogen hebt er nét niet uit. Ze zijn oké, maar je wil geen oké foto's. Je wil iets anders dan je collega's. Met vertrouwen je content posten en jezelf helemaal laten zien waar jij gelukkig van word.

 

Ik kan je helpen om zichtbaar te worden met nog meer zelfvertrouwen. Ik laat jou zien door mijn ogen, waardoor jij nog meer eigenwaarde gaat krijgen. Niets kan je meer tegenhouden. Ik weet dat er geweldige dingen gaan gebeuren als je nog meer liefde voor jezelf gaat krijgen. Dit is hét juiste moment, het is nu tijd voor jou.

 

 

 

 

 

Branding Identity Shoot

Beeld voor je branding is zo belangrijk. Je vertelt jouw verhaal in beeld en daarmee laat ik jou zien zoals jij bent. Een beeldbibliotheek is zo fijn om te hebben, wil je consistent zijn in je uitingen op je website en social media. Doordat je veel beeldmateriaal hebt, krijg je vanzelf inspiratie voor je onderwerpen en thema's. Goede brandfoto's gaan je geld opleveren.


Paulina Sobczak Photography - Pauline Sobczak

StylingStories - Sabrina Schapendonk

Crossfit Superfit - Aldo van Lieshout

Marlon Sprangers - Geld & Gelukkig

Ina Oome - Ina! marketing

Reviews

Geld en Gelukkig - Marlon Sprangers

ALS JE DOET WAT JE DEED, ZUL JE KRIJGEN WAT JE KREEG Het is minstens 7 jaar geleden dat ik dit voor het eerst hoorde, van mijn oude teamleidster bij de financiële dienstverlener waar ik werkte. Een dame die altijd dacht in kansen. Hoewel ik er destijds nog niet naar kon handelen, werd me vandaag weer eens duidelijk dat het zó waar is. Na de shoot met Kristel ontving ik ‘s avonds deze foto. De allereerste foto die ze maakte. BAM, mijn hart maakte een sprongetje van vreugde bij het zien van deze versie van mezelf. Ontmoetingen met sommige mensen kunnen je leven veranderen. Kristel is één van de mensen voor mij. Pas jaren later durfde ik de stap te zetten om zelf te gaan ondernemen. Was ik blijven doen wat ik altijd deed, dan was ik onzichtbaar gebleven. Onvindbaar voor mijn klanten. Maar hoe kan ik de mensen helpen – die ik zo graag wil helpen – als niemand weet dat ik er ben? Wil je je boodschap in de wereld zetten, dan moet je eerst zichtbaar zijn. Voor mij begon dit met één besluit: het lef hebben om te investeren in mezelf. Een investering in jezelf is de beste investering die je kunt doen. Het is een manier om te groeien, als persoon en als ondernemer. Dat hebben deze foto’s voor mij bewezen. Het is een investering die je terugverdient. Wanneer jij durft te investeren in jezelf, durft een ander te investeren in jou.

Spring kindercoaching - Audrey Dekkers

Iedere vrouw kent het wel... van die dagen dat je alleen nog maar de mindere kanten van jezelf kunt zien. Alle mooie dingen lijken ineens niet meer te bestaan. Hetgeen wat je onzeker maakt, steekt mijlenver boven alles uit. Die dagen kunnen ervoor zorgen dat je zelfvertrouwen flink naar beneden keldert. Maar wat is het dan een cadeautje als je bij Kristel voor de lens mag staan. Op een uiterst integere manier weet Kristel iedere vrouw prachtig vast te leggen. In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat jij de mooiste kant van jezelf durft te tonen. En de resultaten... die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

Wendy's Home Collection - Wendy van Delden

Afgelopen week had ik een fotoshoot bij Kristel van Herpt. Eerlijk gezegt zag ik er als een berg tegenop. Mijn eigenwaarde heeft niet een uitzonderlijk hoog peil, dus op de foto gaan is geen pretje.Hoe alles binnen 1 dag zo kon veranderen....ik kan er nog steeds niet over uit. Je krijgt echt zoveel meer dan een paar foto's alleen. De ontspannen sfeer in de studio is al het eerste wat op valt. Ik ging in de make-up en ondertussen werd er gezellig gekletst ik kreeg ook een uitgebreid stylings advies voor mijn kleding. En ik deed eigenlijk niet eens zo veel fout met mijn kleding. Dat was dus echt fijn om te weten. Toen de shoot: De eerste foto's voelde ik me nog wat gespannen, maar dat verdween al snel. Deze zelfde dag nog het resultaat. Ik heb het niet droog kunnen houden. Wat was dit geweldig! Kristel had me op de foto gezet, zoals ik mijzelf diep van binnen zag. Ik was echt verbijsterd dat dit mogelijk was. Dit heeft niet alleen mezelf een enorme boost gegeven, maar ik het ook direct een nieuwe look voor mijn zakelijke website helemaal compleet. Nog nooit zoveel complimenten op foto's gehad als nu. 1 ding weet ik zeker: volgend jaar weer!  Kristel bedankt voor deze onvergetelijke en levensveranderende ervaring!

Ina! - Ina Oome marketing & communicatie

Met oog op mijn jaarlijkse column in het vakblad ging ik met een licht gevoel van wanhoop door mijn foto’s heen, want ook bij deze column was een portretfoto wenselijk. Maar goed, de tand des tijds is ook bij mij zichtbaar en op de foto gaan is niet een van mijn beste talenten. Met een schuin oog keek ik dan ook altijd naar mooie portret foto’s, van die Linda waardige glamour foto’s en dacht dan bij mezelf ‘Zo wil ik ook op een foto staan!’  

Nou en dat is Kristel gelukt hoor, meer dan gelukt. Ik sta nu op de foto zoals ik ben, de professional die de wereld aan kan en als het goedlachse sociale gezelligheidsdier. Het is voor mij meer dan een artistieke zakelijk portret, het is voor mij ook de bevestiging dat ik gezien wordt op beeld zoals ik graag gezien wordt. Echt de beste investering in mezelf als professional en als persoon.

Deze unieke fotoshoot is voor jou als je 

  •  écht wil opvallen online
  •  andere foto's wil dan je concurrenten 
  •  wil groeien zowel persoonlijk als zakelijk
  •  geweldige foto's hebt om genoeg content mee te maken
  •  nog meer liefde voor jezelf wil ervaren
  •  zelfverzekerder voelen
  •  versteld wil staan van jezelf

 

Investering