Fotografie - Kristel van Herpt

 

Wat ik het allerleukste vind om te doen, vrouwen fotograferen die vinden dat ze normaal nooit mooi op de foto staan. Ik wil ze zo graag het tegendeel bewijzen! Elke vrouw is mooi, dat is echt zo! Iemand mooi laten voelen, is zo geweldig. Ik wil heel graag iemand laten zien, hoe ik die persoon zie en hoe mooi ze zijn. 

Visagiste & Haarstyliste - Roos Pelders

 

Roos verzorgt voor de meeste shoots het haar en make-up. Ze heeft precies in de gaten hoe ze je allermooiste jij naar boven kunt halen. Ze heeft ook een kappersopleiding afgerond en jarenlang  in een kapsalon gewerkt. Nu werkt ze samen met ons en heeft ze er nog een nagelsalon naast. Ze krijgt zoveel energie van al die te gekke shoots die we al samen hebben beleefd. Elke shoot is zo bijzonder!

Visagie - Nienke Fitters

 

Nienke is een geweldige vakvrouw, zij weet iedereen om te toveren tot een prachtige vrouw. Geen heftige make-overs maar kijken wat bij je past, zodat je jezelf herkent in jouw foto's.

Styling - Sabrina Schapendonk

 

Sabrina weet als geen ander hoe ze kleding moet stylen. Zij ziet meteen wat goed bij je staat. Neem naar je shoot je kleding mee en we kijken samen wat het beste bij je staat.